ISTANBUL SARIYER

ROTARY CLUB         D.2420

TOPLANTI YERİ VE SAATİ

Harita/Yol tarifi..
Sarıyer Rotary Kulübü Pazartesi akşamları saat 19:30 - 20:30 arasında Istanbul Gayrettepe'de Dedeman Otelde toplanır. Toplantıya gelmeden Kulüp Sekreteri'yle teyidleşmeniz rica olunur.

Bu yıl 30 Yaşımızı doldurduk!

Kulübümüz 12 Mart 2023 de 30. yaşını doldurdu!!! Çeyrek yüzyıl +5 yıllık Hizmetlerimiz kutlu olsun!!

Özcan Guvernör!

Değerli üyemiz GDB Özcan Albak 2016-2017 Rotary Hizmet Döneminde 2420. Bölge Guvernörlüğünü başarıyla tamamlamıştır. Tebrik ederiz!

OLAĞAN TOPLANTILARIMIZ

Mart 2020 ortasindan beri Covid-19 Pandemisinden dolayi toplantilarimiz e-toplanti olarak Zoom veya GoToMeeting programlariyla yapilmaktadir. e-Toplantilarimiza katilmak isterseniz Kulup sekreterimizden veya bu siteden linkleri bulabilirsiniz.
Harita/Yol tarifi..

Mutlu Günler - Ajanda

BASINDA SARIYER RK

Hakkımızda son çıkan haberler
Yayınlar..

TEV Bursları

Seda Ekinci Oral

Rotary Vakfının 100. yılı

100th year

Bülten

2018.04.02 Bülten 994

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
İSTANBUL SARIYER ROTARY
KULÜBÜ DERNEĞİ

 

 

 
Kuruluş : 12.03.1993 Charter : 03.04.1995 Dernek No : 101672
TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI NO: ÜYE SAYISI TOPLANTI YERİ BÜLTEN NO:10
02.04.2018 994 27 Sürmeli Oteli - Gayrettepe 2017-2018 /27
UR 2420. Bölge Guvernörü KAAN KOBAKOĞLU
8. Grup Kulüpleri Guv. Yardımcısı İLKNUR TÜRKELİ CİVELEK

 

KULÜP BAŞKANI
YK ÜYESİ
GENEL SEKRETER
YK ÜYESİ
SAYMAN
YK ÜYESİ
GEÇEN DÖNEM
BAŞKANI
YK ÜYESİ
GEÇMİŞ DÖNEM
BAŞKANI
YK ÜYESİ
Behiye Bahar DABAKOĞLU Kadir ERDİNÇ ALPER YILMAZER Aygül YEPREM Seda KUZ

 

NO Ad Soyad Cep Telefonu e - posta
1 Alper Yılmazer    
2 Aygül Yeprem    
3 Bahri Yağımlı    
4 Behiye Bahar Dabakoğlu    
5 Berfu Babuccu    
6 Berka Sarabil Yılmaz    
7 Bora Gündüzyeli    
8 Cengiz Gemici    
9 Dilek Çınar    
10 Eralp Hiçsönmez    
11  Esin Aybek    
12 Fulya Temeltaşı    
13 Haluk Bozkurt    
14 Kadir Erdinçt    
15 Kemal Erpamir 0 536 331 01 51 K.Erpamir@CevreGorevi,com
16 Mehmet Zeki Gültekin    
17 Nazan Işık    
18 Nesrin Güryeniş    
19 Nur Albak    
20 Nur Yalçındağ    
21 Osman Taşlıca    
22 Özcan Albak    
23 Seda Kuz    
24  Sıdıka Çamlıbel    
25 Sibel Bucurgat Atasoy    
26 Taner Canko    
27 Ülker Yelkovan    

 

MUTLU GÜNLERİMİZ (ANNIVERSARIES)

02 Mart Sevgili ALPER YILMAZER’in eşi SİBEL YILMAZER’in doğum günü
15 Mart Sevgili HALUK BOZKURT’un kızı PINAR’ın doğum günü
16 Mart Sevgili SIDIKA TEZCAN ÇAMLIBEL’in kızı PINAR’ın doğum günü
20 Mart Sevgili ÖZCAN ve NUR ALBAK’ın kızı REVNA’nın doğum günü
21 Mart Sevgili NAZAN IŞIK’ın doğum günü
27 Mart Sevgili BERFU BABUCCU’nun eşi ORHAN BABUCCU’nun doğum günü

 

BAŞKAN MEKTUBU
 

Başkan Mektubu

 

Sevgili Sarıyer Rotary Kulübü Üyeleri,

Kocaman bir Merhaba Sevgili Kulüp Üyelerim, Sevgili Dostlarım, İşini, Ailesini bırakıp, vaktini harcayıp topluma hizmet için çalışan Güzel Yürekli Arkadaşlarım.


Yılın en kısa ayı olan Şubat ayını çok verimli ve çok yararlı işler yaparak bitirdik ve birlikte bahara merhaba diyoruz. Şubat ayında bu dönem için çok heyecan verici olan iki projemizi gerçekleştirdik. İlk olarak 13 Şubat Salı günü Sarıyer Rotary Kulübü Mikrokredi Şubemizin açılışı yapıldı. Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç, Dönem Guvernörümüz Kaan Kobakoğlu, Proje koordinatörü GDB Ali Osman Taşlıca ve kulübümüz adına dönem başkanı olarak ben, mikrokredi şubemizin açılışına ve kredi dağıtımına katıldık. Üretken ve girişimci kadınlarımız için çok anlamlı olan bu projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. 19 Şubat Pazartesi günü Meslekte Üstün Hizmet Ödül Törenimizi keyifli bir organizasyonla gerçekleştirdik ve çok değerli isimlere ödüller verdik.


Tüm projelerimize ve organizasyonlarımıza emek veren dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Bahar ayı ile birlikte daha verimli toplantılarda, daha çok bir arada olacağımız ve fark yaratacağımız günler geçirmek dileğiyle…

 

Rotary Fark Yaratır

Rotaryen Sevgi ve Saygılarımla,


Rtn. Behiye Bahar Dabakoğlu
Sarıyer Rotary Kulübü
2017-2018 Dönem Başkanı

 

 

 

 

ETKİNLİKLERİMİZ

 

05 ŞUBAT OLAĞAN TOPLANTI - KONUK KONUŞMACI MELTEM SUNAR


5 Şubat Pazartesi günü Gayrettepe Sürmeli Otelinde gerçekleştirilen olağan toplantımızda Uzman Psikolog Meltem Sunar, kadın erkek ilişkileri, aldatılma ve affetme üzerine oldukça değerli bir sunum yaptı. Katılan tüm üyelerimizin ilgi ile dinlediği sunumun yanında, GDB Sibel Bucurgat Atasoy, ebru sergisi projemizle ilgili bir sunum yaptı ve proje planlamalarımızı gerçekleştirdik. Toplantıya katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

 

 

13 ŞUBAT MİKROKREDİ DAĞITIMI VE MİKRO KREDİ SEVGİLİLER GÜNÜ SERGİSİ

 

13 Şubat Salı günü, Sarıyer Belediyesi Hizmet Binasında Mikrokredi Sevgililer Günü Kermesine katıldık. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 2420. Bölge Guvernörümüz Kaan Kobakoğlu, Proje Koordinatörü GDB Ali Osman Taşlıca ve dönem başkanımızın sembolik olarak kredi çekleri dağıtımı ile projemiz resmen başlamış oldu. Birbirinden güzel el emeği ürünlerin sergilendiği kermesi gezdik ve girişimci, emekçi kadınlarımızla bir kez daha gurur duyduk.

 

 

19 ŞUBAT - MESLEK HİZMET ÖDÜL TÖRENİ

 

19 Şubat Pazartesi Günü Gayrettepe Sürmeli Otelde Meslekte Üstün Hizmet Ödül Törenimizi gerçekleştirdik. GDB Seda Kuz ve Rotaract Başkanımız Erkin Kartal Rotarynin ne olduğunu,neler yaptığını ve bu dönem gerçekleştirdiğimiz projeleri anlatan kısa sunumlarla misafirlerimizi bilgilendirdi. Törende, Sarıyer ilçesine verdiği büyük hizmetlerle Sarıyer Halkının sevgi ve desteğini kazanmış olan değerli Belediye Başkanımız Sükrü Genç, Hayattaki tüm engellerin aşılabilir olduğunu polio hastalığına rağmen yaptığı muhtelem işlerle bize ilham vererek kanıtlayan mimar ve tasarımcı Sabrina Fresko, Bir Dileğim Var derneğinin kurucusu kanser tedavisi gören ve engelli melek çocukların yüzünü güldürmek için çalışan Alper Türedi Meslekte Üstün Hizmet Ödülü aldılar. Zagreb Rotary Kulübünden Damir Brkic toplantımıza misafir oldu ve kulüp bayrağını bize hediye etti. Törene katılan GDG Özcan Albak, GDB Aygül Yeprem’e geçen dönem yapılan başarılı projelerle almaya hak kazandığımız citation ve ödülleri teslim etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in basın danışmanları da toplantımıza katıldı ve ödül törenimiz yerel ve yazılı basında yer aldı. Gecenin hazırlanmasında emeği olan Meslek Hizmet Komitesi Başkanı Sibel’e, Toplantı Sorumlumuz Ülker’e, Alper’e, Haluk’a, Nur ve Kadir’e teşekkürler.

 

 

21 ŞUBAT - ARET VARTANYAN SÖYLEŞİSİ AKATLAR KÜLTÜR MERKEZİ

 

21 Şubat Çarşamba akşamı Akatlar Kültür Merkezinde Ortaköy RK anlamlı bir proje gerçekleştirdi. Çocuk istismarına karşı eğitim verecek uzmanların eğitim masraflarına fon yaratmak amacıyla Aret Vartanyansöyleşisi düzenlendi. Kulübümüz adına dönem başkanımız söyleşiye katıldı. Söyleşinin en önemli mesajı her türlü istismarı ve suç eğilimini önlemenin yolunun sevgiden ve eğitimden geçtiği gerçeğiydi.

 

 

23 ŞUBAT - ROTARY KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ BALOSU

 

Rotarynin kuruluşunun 113. Yılı şerefine 23 Şubat Cuma akşamı Büyük Kulüpte balo düzenlendi. Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan baloda 2420.bölge kulüpleri geniş katılım gösterdi.

 

 

 

 

DUYURULAR:

  • 5 Mart Olağan Toplantı
  • • 25 Mart Pazar Kahvaltılı Toplantı - Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası
  • • 8 Nisan - Bölge Eğitim Asamblesi

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

MAYIS 2020'DE RAKAMLARLA SARIYER ROTARY KULÜBÜ

• TRF’ ye bağış yapan 26 kulüpten birisiyiz. • APF’ ye bağış yapan 17 kulüpten birisiyiz. • POLIO’ ya bağış yapan 14 kulüpten birisiyiz. • TRF’ ye en çok bağış yapan kulüpler arasında 8’inciyiz. • APF’ye en çok bağış yapan kulüpler arasında 3’üncüyüz. • EREY 100 $(+) bağış yapan 3 kulüpten birisiyiz. • EREY 100 $(+) bağış yapan kulüpler arasında 3’üncüyüz. • Son 4 yılda APF’ de bölge ortalamasının üzerindeyiz. • Son 4 yılda APF bağışlarında aralıksız olarak 100$ ve üzerinde bağış yapmış ve EREY 100$ banneri almaya hak kazanmışız. • 2007-2008 döneminden beri 100 % PHD Kulüp statüsündeyiz.
MicroCredit
MİKROKREDİ PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR HASALMUN DEVAM EDİYOR

30 Ağustos 2019 Ayvalıkta, Özcan ve Nur Ocakbaşı

30 Ağustos 2019 Ayvalıkta, Özcan ve Nur Albak Ocakbaşı, Kahvaltı ve Yemek.

Room 711 de Sarıyer Rotary izi..

Paul Harris'in Şikago'da kuzey Dearborn Cad. No:127, Unity Handaki 711 nolu ofisi orijinal haliyle Evanston Rotary Int'l merkezinde

2019-2020 Devir Teslim Fotoları